vineri, iunie 11


invitatie la participare


Azi la 12.30AM, ne intalnim la Cafe Lente, unde e si Libraria (harta aici), pentru 24 de ore de lucru "individual compus" la benzi desenate.


Individual compus, adica: oameni s-au inscris, vin cu materialele lor de lucru preferate si incearca sa dea gata 24 de pagini in 24 de ore. Asa se face.


Si merge! Veronica Solomon/Inka Mon (vezi si Remus Brezeanu) a fost de curand la o astfel de "clinica" pentru desenatori si s-a decis sa se mai dea odata. Vera spune: formula deci e de “sezatoare” : un spatiu mai mult sau mai putin public, unde se strang toti participantii sa lucreze impreuna sustinuti de atmosfera colectiva si manifestari paralele. Efectivul celor inscrisi e numeros, variat si mai ales entuziast, asa ca rezultatele vor fi, cu siguranta pe masura.


Poti vedea de ce: am imprimat plansele Verei si ale lui Remus si le vom expune la Librarie.


Practic: pe timpul zilei are loc la doi pasi Street Delivery, seara incepe Noaptea alba a galeriilor, iar lumea va trece pe la Librarie sa vada plansele deja gata ce pot fi expuse unde si cum vrei pe peretii in Cafe Lente.


Aici va fi deschis toata noaptea, se face si un loc de dans, e promotie la cocktails, pe terasa e cel mai placut.


Si noi am pregătit noutăţi foarte speciale: Persepolis (în ro-mâ-nă!) şi cel mai recent album Jup din seria SuperCostel: Confreria Pisicilor Negre. Ambele proaspete de la tipografie!


Deci?

2 comentarii:

mihaela spunea...

am primit persepolis cadou de la niste amice dragute:) super-fain ;0)multumesc!

Anonim spunea...

rezultate de la eveniment? nimic?