marți, noiembrie 8

MAKUNOUCHI BENTO, Rinbo, EP în primă audiţieA doua răsunare pe scenă a Salonului European de Bandă Desenată a ajuns la noi pe filiera timişoreană via Sorina Vazelina, ilustratoarea atitrată a celor doi experimentatori.

RINBO

Prinsi in limbo (intre doua albume), cei doi Makunouchi Bento intalnesc o gramada de monstri si fantome din mitologia si cryptozoologia japoneza. Reducand numarul la 4, se naste un nou EP si un live act, aventuri sonore si teatru aural jucat si depan
at in cea mai buna traditie a casei. In aproximativ/obiectiv o ora pamanteasca si in timp subiectiv greu de determinat, veti intalni proiectiile sonore ale Yuki-onna (spiritul zapezii intrupat intr-o sagalnica femeie care atrage trecatorii si ii ingheata), Ame-onna (femeia spirit al ploii care aduce belsug), Jubokko (copacul care se hraneste cu sangele celor rataciti pe campul de lupta), Bake-kujira (balena fantoma) si alte creaturi imaginare. EP-ul o sa fie disponibil la sfarsitul anului 2011 (urmariti pagina de facebook).
www.makunouchibento.bandcamp.com

Live drawing (gen concert de desen...) cu Sorina Vazelina şi mister Kraimann.


Artist fee: 10 lei


Concert organizat de Jumătatea plină cu sprijinul moral, material şi spaţial al Clubului Control în cadrul Salonului European de Bandă Desenată (3-20 noiembrie).
.

Niciun comentariu: