luni, aprilie 4

Workshop: "Creating Comics" - de la text la desen cu Sascha Hommer şi Kati Rickenbach

26.-30.05.2011
UNA Galeria, Str. G-ral Budişteanu 10


© Sascha HommerAcest workshop face parte din seria de manifestări Goethe-Guerilla şi oferă tinerilor cu vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani, care doresc să-şi exprime creativitatea, posibilitatea de a lucra cu artişti profesionişti şi experţi din Germania.
© Kati Rickenbach
Pe parcursul a patru zile participanţii vor putea lucra alături de artiştii Sascha Hommer şi Kati Rickenbach la realizarea unei benzi desenate trecând prin toate etapele: scenariu, decupaj scene, creionaj personaje etc.
 

Workshopul se adresează tinerilor ce vor să facă benzi desenate, implicaţi în scriere creativă şi interesaţi de desen.
Workshopul va avea loc în limba engleză. 


Cei interesați să participe sunt rugați să se înscrie completând până la data de 30.04.2011 un

Download SymbolFormular de înscriere(document word, 24 KB) ce trebuie apoi trimis la adresa jumatateaplina@gmail.com (Anamaria Pravicencu)
Participanții selectați vor primi informaţii detaliate despre desfăşurarea workshopului la începutul lunii mai. 

Sascha Hommer este unul dintre cei mai talentaţi artişti tineri germani de bandă desenată. Împreună cu criticul literar şi publicistul Jan-Frederik Bandel, Sascha Hommer a conceput rubrica de bandă desenată Im Museum, care din 2007 apare zilnic, odată cu Frankfurter Rundschau. Artistul a fost prezent anul trecut la Bucureşti la Salonul European de Bandă Desenată.Kati Rickenbach trăieşte şi lucrează la Zürich. Prima ei carte Filmriss a fost publicată în 2007 de către Edition Moderne. A avut expoziţii la Lausanne, Oslo, Hamburg, München, Ravenna, Erlangen, Berlin, Berlin, Zürich, Basel şi Neu Delhi. 


*Organizat de Goethe Institut în colaborare cu Asociaţia Jumătatea Plină

Niciun comentariu: