sâmbătă, iulie 24

AM ÎMPLINIT 1 AN !!!

LA MULŢI ANI NOUĂ ŞI VOUĂ!

Un an de cărţi nemaipomenite, proiecte şi idei la grămadă, mulţi prieteni noi şi o puzderie de descoperiri. Ştiţi şi voi că am deschis librăria într-un acces de entuziasm şi cu bani de buzunar. Azi putem spune: bine am făcut! Departe de a fi o întreprindere lucidă pe piaţa de carte românească, librăria a reuşit totuşi să mute mai multe sute de cărţi de pe rafturile ei pe rafturile vostre. Şi asta nu e deloc banal!
Se pare că pragul de scadenţă e la 3 ani. Ehe, ne mai rămân doar 2! Dacă ne ţinem de nebunia noastră şi dacă continuăm să vă avem alături, ei bine, riscăm să reuşim!
Anul acesta s-au întâmplat lucruri excepţionale pe rafturile noastre. Cel de care suntem cei mai mândri este OZN-ul PERSEPOLIS al lui Marjane Satrapi tradus împărăteşte de Editura ART. Felicitări Laura şi Andra! Curajul nostru păleşte lângă al vostru. Sunteţi eroinele noastre. Şi din fericire facem parte din cercul de iniţiaţi care ştiu că veţi continua să ne trimiteţi în a 4-a dimensiune. Youpiii!!!
Am avut de asemenea parte de Revista la plic, de ŢÂŢĂ ŞI ŢAŢĂ, Super Costel al lui Jup, Ciutanul, 2 x ZINE, OMULAN revival, bestsellerul BUCUREŞTI PROASPĂT al Oanei Lohan, Pisica pătrată de la Vellant, Tataia şi Decât o revistă, Glorioasa Fanzină... şi sigur am uitat o parte. Cine a zis că banda desenată şi ilustraţia ar fi absente în România? Suntem aici să vă contrazicem. Veniţi să vă convingeţi!

Ziua de azi ar trebui sărbătorită cu artificii, steguleţe şi fanfară. Vom face toate astea în septembrie după ce luăm şi noi puţină vacanţă bine meritată. Vă vom anunţa din timp.

Mulţumim, mulţumim, mulţumim!!!

2 comentarii:

Octav spunea...

La Multi Ani si la cat mai multe reviste de benzi desenate si clienti fericiti!!! :)

Anonim spunea...

La multi ani si la multi vizitatori :P