luni, noiembrie 7

S-a lansat CARTEA LUI GEORGE



Din ianuarie trecut tot auziţi de BOOK OF GEORGE: Ba-i la Festivalul de Bandă Desenată de la Angoulême, ba-i la Vice, ba-i pe Facebook. Iată că acum e în limba ROMÂNĂ, are o COPERTĂ NOUĂ şi s-a LANSAT!!!

CARTEA LUI GEORGE

Se ştiu multe despre cinema-ul românesc. Din ce în ce mai multe şi despre arta contemporană. Dar despre banda desenată românească? O cantitate neglijabilă, un mare şi umflat semn de întrebare. Ceva cam ca v
iaţa lui George. Cine este George? Oare cum arată? N-avem nici cea mai vagă idee. Ştim doar că are 30 de ani şi că trăieşte în Bucureşti. Atât. Un om fără trăsături. Un om fără trecut. De aceea am adunat 20 dintre autorii de bandă desenată şi ilustratorii noştri preferaţi care să răspundă la 20 de întrebări ce ne-ar putea ajuta să-l înţelegem pe acest George iluzoriu. Măcar puţin.

Rezultatul este o carte grozavă ce începe cu copilăria lui George şi se termină cu moarta sa. O călătorie aventuroasă ce vă va stoarce lacrimi, o călătorie desenată pentru marea descoperire a talentelor din banda desenată românească.

La lansare l-am putut asculta pe unicul, nemaipomenitul, inimitabilul SILLYCONDUCTOOOR!!!
Sillyconductor este autorul soundtrack-ului ce acompaniază lectura versiunii în engleză a cărţii pe site-ul www.thebookofgeorge.com


Eveniment organizat de Jumătatea plină în cadrul Salonului European de Bandă Desenată, 3-20 noiembrie, Anexa Foto a MNAC, Calea Moşilor 62-68.

Cartea lui George este publicată de Hardcomics şi Jumătatea plină şi este traducerea în limba română (cu sprijinul AFCN) a cărţii The Book of George publicată de Hardcomics şi lansată la Festivalul de Bandă Desenată de la Angoulême (FR) cu sprijinul programului Cantemir al ICR. O carte cu mulţi prieteni.

HARDCOMICS www.hardcomics.ro
.

Niciun comentariu: